donderdag 26 januari 2012

Openingspresentatie 'Stelen en delen' in R10
Woensdag 25 januari was de opening van de projectweek 'Stelen en delen' van de tweedejaars studenten illustratie van het ArtEZ in Zwolle. In samenwerking met Het harde potlood hebben ze in een week de complete muur omgetoverd tot 'Ville du freak'. Een indrukwekkende wand, waar je steeds weer nieuwe dingen ontdekt. Studenten hebben naast, door en over elkaar heen geschilderd en het resultaat is nog tot volgende week woensdag te bewonderen in de cultuurbroedplaats R10 in Zwolle.


Cultuurwerkplaats R10
Rieteweg 10
8041AK Zwolle

www.r10.nl

2 opmerkingen:

  1. We zijn trots op het resultaat!

    mijn vriend is met zijn luxe camera halverwege en ook op het laatst speciaal naar de r10 gekomen om foto's te maken, volgens heleen was dat een goed idee voor dit blog. hij heeft een selectie gemaakt, ze bewerkt en geupload via wetransfer en naar het emailadres van dit blog opgestuurd maar de bestanden zijn nog steeds niet geupload..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo! Deze foto's zijn nog niet binnen. Als je ze stuurt naar illustrationdesignartezzwolle@gmail.com zet ik ze er alsnog op. Mag ook via wetransfer. Leuk dat er nog meer foto's zijn!

      Verwijderen