dinsdag 21 februari 2012

stArt Award 2012
Voor de stArt Award 2012 heeft de vakjury 20 debutanten geselecteerd. Op 10 maart wordt om 16.00 uur in de Rotterdamse Schouwburg bekend gemaakt wie de stArt Award 2012, een cheque van 500 euro en een ereplaats in #85 BoekieBoekie-Kermis. Ook wordt bekend gemaakt wie de publieksprijs en de kinderjuryprijs wint. Tijdens het feestelijke programma wordt het werk van de twintig genomineerden getoond en lezen schrijvers en kinderen voor uit BoekieBoekie-Kermis.

In deze top 20 zitten ook de (oud)studenten van het ArtEZ: Anja Tubben. Doeke van Nuil, Gert-Jan Oosting, Jildau Jongbloed, Manon Bijkerk, Steef Wildenbeest en Vincent Polhuis. We wensen iedereen succes!

Nieuwsgierig naar het werk van de genomineerden? Wil je ook een stem uitbrengen? Ga dan naar facebook-pagina of hyves-pagina van BoekieBoekie. Bestel in de webwinkel van BoekieBoekie NU je gratis kaartje voor de prijsuitreiking met consumptiebon van 3 euro. Let op: beperkt aantal kaartjes beschikbaar. De bestelde kaartjes liggen klaar op 10 maart vanaf 14.00 uur in de Rotterdamse Schouwburg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten